Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na pruzi

FOTO Iz tračnica iskočilo 12 teretnih vagona

iskočio vlak  (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
18.10.2012.
u 07:53

Zbog prometovanja samo jednim kolosijekom moguća su kašnjenja putničkih vlakova, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica. Ispričavaju se putnicima

Na željezničkoj pruzi Zagreb – Tovarnik, između kolodvora Nova Kapela Batrina i Staro Petrovo Selo, iz tračnica je iskočilo 12 praznih teretnih vagona vlaka koji vozi od Vinkovaca prema Kutini. 

Ozlijeđenih nema, a sve su mjerodavne ekipe na terenu. Očevid obavljaju policijski službenici PU brodsko-posavske, PP Nova Gradiška. 

PU brodsko-posavska izvijestila je da je jutros oko 3.30 sati na 260. kilometru željezničke pruge Zagreb – Tovarnik, oko 200 metara istočno od željezničke postaje Staro Petrovo Selo, iz tračnica iskočilo 12 od ukupno 37 praznih teretnih vagona vlaka koji je prometovao na relaciji Vinkovci – Kutina.

Željeznički promet bio je u prekidu do 7.10 sati, kada je otvoren jedan kolosijek. Zbog prometovanja samo jednim kolosijekom moguća su kašnjenja putničkih vlakova, izvijestili su iz Hrvatskih željeznica. Ispričavaju se putnicima. 

 

Komentara 4

MA
matan91
08:07 18.10.2012.

Hoće li Pajdaš Dončić ponuditi ostavku?

Avatar Ledeni
Ledeni
08:40 18.10.2012.

Nema nama druge nego ponovo u savez s Austrijom. Pa da nam naprave pruge, škole, kazališta...

GR
gromCH
09:50 18.10.2012.

Neka voze 20km/h kao u Velikoj kod Pozege pa nece iskociti. Kako su Indianci vozili prije 200 godina,i onako nam se nigdje ne zuri.....................hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije